Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 08 червня 2024
03:48

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Miloan.ua – про роботу в війну, відсотки за кредитами та волонтерство

Miloan.ua – про роботу в війну, відсотки за кредитами та волонтерство

З 24 лютого життя нашої компанії, як і кожного українця, перекинулося з ніг на голову. Наш головний офіс знаходиться у Києві, тому більшість співробітників евакуювалися вже у перші дні війни. Хтось почав займатися волонтерством в Україні та вже організував цілі штаби, хтось допомагає Україні та нашим волонтерам з Польщі, хтось працює на інформаційному фронті, а хтось продовжує працювати та відновлювати економіку країни.

Сьогодні розповімо про те, чим живе Мілоан у найтемніші 3 місяці 2022 року.

Онлайн-кредитування та відсотки

Кредитні продукти зараз на стопі. Наша компанія наразі не кредитує, але активно готується до того, щоб відновити свою основну діяльність.

24 лютого ми повністю заморозили всі нарахування відсотків за кредитами. З 29 квітня ми частково відновили нашу роботу та потроху відновлюємо відсоткові зобов'язання, детальніше можна прочитати за посиланням на нашому сайті.

На даний момент нарахування відсотків все ще зупинено для клієнтів, які зареєстровані у зоні активних бойових дій та деяких областях, які найбільше постраждали. Серед них – Чернігівська, Сумська, Харківська, Луганська, Донецька, Херсонська, Миколаївська області, а також окремі райони та населені пункти Житомирської, Полтавської, Київської, Дніпропетровської, Запорізької областей. Ми постійно оновлюємо список регіонів та контактуємо з нашими клієнтами.

Наша компанія пропонує кілька варіантів реструктуризації та оплати боргу. Докладніше про це ми написали на нашому сайт. Для клієнтів, які отримали кредит онлайн до 24 лютого, є можливість оформити кредитні канікули або пакет “без відсотків” – вигідні ставки, які дозволяють погашати частинами та поступово позбавлятися боргу.

У будь-якому випадку, якщо у вас є фінансові проблеми, питання щодо погашення або реструктуризації боргу, наша компанія відкрита до діалогу. Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію за телефоном +380443373667, щоб отримати консультацію та допомогу нашого спеціаліста.

Допомога українцям

Як ми вже говорили, дуже багато співробітників нашої компанії зараз займаються волонтерством – в Україні та за кордоном. Допомога ліками, гуманітарна та матеріальна допомога біженцям та людям, які знаходяться на окупованих територіях, допомога у транспортуванні та евакуація людей з небезпечних регіонів, відрахування на ЗСУ та організація різних благодійних зборів. Все це і набагато більше роблять люди з нашої команди, чим Мілоан, звісно ж, дуже пишається.

Також на нашому сайті ми створили невеликий розділ з корисними матеріалами – щодо збереження здоров'я, цілісності та безпеки у воєнний час.

Ми впевнені, що дуже скоро зможемо відновити нашу роботу, повернутися додому, обійняти близьких і поринути в ту рутину, яка раніше набридала, а тепер здається недосяжною. Але для цього нам усім потрібно бути сильними, об'єднуватися, допомагати одне одному та ще трохи попрацювати. Все буде Україна!

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Не мали права»: у Дніпрі контролери електротранспорту оштрафували неповнолітню (16)

•  «Необхідний крок»: в Міненерго прокоментували підвищення тарифів на електроенергію (11)

•  Нічна перлина: як виглядає Успенська площа у Дніпрі у вечірній час доби (11)

•  Відео моменту: у Дніпрі на Набережній Перемоги зіткнулись Renault та Kawasaki, водійка двоколісного в лікарні (10)

•  У Дніпрі триває суд над жертвою домашнього насильства (10)

•  Засмагають, займаються спортом та бавляться у воді: у Дніпрі на Монастирському острові панує літній настрій (9)

•  Селфі на залізниці призводять до загибелі підлітків (6)

•  Лікарі розповіли, як мешканцям Дніпра убезпечити себе від сезонної алергії (6)

•  Відео моменту ДТП: у Дніпрі на Новому мосту водій BMW зніс скутериста (5)

•  На Дніпропетровщині п’яний автомийник вкрав BMW клієнта та потрапив на ньому в ДТП: вирок суду (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті