Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
08:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Тенісистка Людмила Кіченок із Дніпра виграла турнір WTA у Бірмінгемі у парному розряді

Тенісистка Людмила Кіченок із Дніпра виграла турнір WTA у Бірмінгемі у парному розряді

Людмила Кіченок та Олена Остапенко з Латвії стали переможницями турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) Rothesay Classic Birmingham у Бірмінгемі (Великобританія) із призовим фондом $251,75 тис.

Україно-латиська пара виграла на відмові суперниць. Фінальний матч між другим та першим номерами посіву Кіченок та Остапенко з бельгійкою Еліс Мертенс та китаянкою Чжан Шуай не відбувся через травму Чжан Шуай, яку вона отримала під час фіналу в одиночному розряді.

Це перший спільний виграний парою Кіченок-Остапенко титул на рівні WTA. У 2013 році тенісистки ставали чемпіонками у парній сітці турніру ITF W25 в Італії.

В активі Людмили Кіченок – 6 парних трофеїв WTA (2 – на траві). Цього сезону Людмила та Олена дійшли до фіналу на турнірі WTA 500 у Дубаї.

Нагадаємо, що Людмилу Кіченок заявлено на турнір серії Grand Slam - Вімблдон, який пройде в Лондоні з 27 червня по 10 липня.

Фото: Getty Images

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті