Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
06:18

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Очима українців: ідеї патріотичного манікюру

Очима українців: ідеї патріотичного манікюру

Війна зруйнувала десятки міст, сотні будинків і тисячі життів, але вона не здатна зламати наш дух — і саме це хочеться демонструвати на кожному кроці! Через вишитий взір на сорочці, через стяги на будинках і навіть через дизайн манікюру. Щоб ваші нігті не лише тішили око, а й підіймали бойовий настрій, ми підготували добірку патріотичних нейл-дизайнів.


Синьо-жовта краса

Звісно ж, першим і безпрограшним варіантом стане поєднання синього та жовтого відтінків. Можна нафарбувати одну руку кольором пшеничного поля, а іншу — синього неба. Можна помістити обидва відтінки на один ніготь, розділивши його навпіл, або створити ефект мазків пензля художника у цій самій палітрі. Також цікавий вигляд матиме плавний перехід у техніці омбре від блакитного до жовтого.

Френч по-українськи

Кольоровий френч — завжди серед найкращих ідей для літнього манікюру, але ми знаємо, як зробити його ще актуальнішим. Потрібно замість звичного рожевого чи помаранчевого вибрати кольори державного прапора в насичених відтінках. Пам’ятайте, що французький манікюр — це не обов’язково класична вигнута лінія, а й накладені під кутом смуги, подвійна лінія або візерунок на кінчику нігтя.

Барвиста стрічка

Якщо ви прихильниця спокійних тонів у манікюрі, але все ж бажаєте додати чогось патріотичного, прикрасьте нігті тонкою стрічкою. Для цього знадобиться напівпрозора бежева база для гель лаку, поверх якої потрібно намалювати синьо-жовту стрічку, що вигинається та проходить через усі нігті руки. Вмикайте свою фантазію: робіть стрічку одноколірною, «вигинайте» її у форму сердечка чи герба, покривайте дизайн матовим топом.

Код нації

Вишиванку можна носити щодня. Принаймні на нігтях! Щоб створити вишуканий і креативний манікюр, поверх білого, червоного чи чорного відтінку виведіть кілька контрастних хрестиків у вигляді впізнаваного візерунка з вишитої сорочки або просто у формі смужки.


Квітуча Україна

Звісно ж, список ідей для патріотичного манікюру не міг обійтися без квітів, ще й у літній період. Тут можна дати волю своїй фантазії, добираючи рослини під відтінки прапора: волошки, соняхи, колоски пшениці, ромашки з виразними жовтими серединками на синьому фоні. Також матимуть красивий вигляд яскраво-червоні маки та дрібні польові квіти.

Символічні написи

Крім усього іншого, ця війна дала нам безліч крилатих виразів, які стали символами боротьби та на роки залишаться в пам’яті. Якщо якась припала вам до душі, спробуйте відтворити її на нігтях. Цю ідею допоможуть втілити досвічений майстер із впевненою рукою або готові водяні наліпки із цитатами війни. Також можна прикрасити манікюр написами «паляниця», «UA», «Слава Україні» чи «603,548 км²».

Портрети світил

Кім, Арестович, Зеленський — ці обличчя здебільшого стали символом українського спротиву та незламності, тож і їхніми портретами можна доповнити свій манікюр. А може, його «героями» стануть кіт Степан чи песик Патрон, що прославилися на всю Україну. Вручну зробити це буде нелегко, тому варто підшукати наліпки із потрібними зображеннями та нанести їх поверх бази чи кольорового лаку.

Не обмежуйте свою фантазію. Вигадуйте власні креативні дизайни, відтворюйте ваші особисті символи війни на нігтях і починайте думати над манікюром до дня перемоги — віримо, що вона зовсім близько.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті