Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
09:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кам'янському на зауваження чоловік кинув у поліцейського коктейль Молотова

У Кам'янському на зауваження чоловік кинув у поліцейського коктейль Молотова

Співробітник поліції отримав легкі ушкодження ніг.

Злочин стався ввечері 3 липня, коли 33-річний поліцейський повертався додому. У дворі будинку до нього підійшов місцевий житель та почав нецензурно лаятись. Поліцейський зробив йому зауваження, на що чоловік вибіг з «коктейлем Молотова». Правоохоронець одразу зателефонував на лінію «102» та спробував заспокоїти нападника. Однак підозрюваний не відреагував на звернення та кинув у нього пляшку з "коктейлем". Після цього поліцейський та працівники сектору реагування патрульної поліції, які прибули за викликом, затримали нападника.

Його особу встановили - ним виявився 37-річний неодноразово судимий місцевий житель.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За погодженням з Кам’янською окружною прокуратурою йому повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті