Як відомо, український борщ був внесений в список культурної, нематеріальної спадщини ЮНЕСКО. Цю традиційну українську страву кожен господар готує по-своєму.
Сьогодні журналісти вирішили дізнатись, як готує борщ відомий український шеф-кухар Леонід Малюга, учасник програми «МайстерШеф». Щодня він готує близько 300 кг цієї страви для армії, ТРО та переселенців.
Свій рецепт приготування борщу нам розповів шеф кухар з 19-ти річним стажем, участник программы “Майстер шеф” Леонід Малюга. До активної фази російсько-української війни він планував відкрити власний ресторан. Але після початку повномасштабного вторгнення він почав готувати страви для різних підрозділів ЗСУ, ТРО, а також для госпіталів та шелтерів. На думку шефа головне в приготуванні цієї страви не боятись експерементувати.
“У мене це м’ясний бульйон. Єдине, що для мене важливо, щоб борщ був червоний. Щоб він був червоний, я спочатку буряк беру червоний. Такий яркий буряк. І я його спочатку обсмажую. Розігріваю спочатку олію і обсмажую буряк з цукром і кислотою.І вже потім його протушую з овочами. Також важливо ще… Все залежить від сезону… Зараз літо, зараз доступні овочі. Ми добавили кабачків (цукіні), можна додати болгарського перцю. Вони цю страву зробить ще кращою”, — розповів він.
Gorod`ській дозор | |
Фоторепортажі та галереї | |
Відео | |
Інтерв`ю | |
Блоги | |
Новини компаній | |
Повідомити новину! | |
Погода | |
Архів новин |