Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
00:04

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За тиждень енергетики відновили електропостачання для 2 тисяч родин Дніпропетровщини, котрі були без світла через обстріли

За тиждень енергетики відновили електропостачання для 2 тисяч родин Дніпропетровщини, котрі були без світла через обстріли

Протягом останнього тижня аварійно-відновлювальні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі повернули світло 2 тисячам родин у Дніпропетровській області.

Знову з електрикою – 20 населених пунктів, які були знеструмлені через бойові дії. Загалом з початку повномасштабного вторгнення російської федерації енергетики відновили електропостачання для майже 40 тисяч осель, які постраждали від бойових дій. У значну частину з них світло доводилось повертати вже більше 10 разів з 24 лютого.

За минулий тиждень енергетики повернули світло 2 тисячам родин у 20 населених пунктах Дніпропетровщини. В деякі оселі, через регулярні обстріли, світло повертали кілька разів за тиждень.

Загалом з початку повномасштабної війни на території України енергетики відновили електропостачання майже для 40 тисяч осель. Переважно – у Криворізькому районі, який межує з Херсонською областю та регулярно зазнає ворожих обстрілів. У деяких населених пунктах енергетикам доводиться щодня ремонтувати зруйновану ворожими снарядами інфраструктуру мереж.

Аварійні бригади енергетиків безперервно працюють вже 138 діб, щоб оперативно відновлювати електропостачання населених пунктів, які постраждали через бойові дії.

Якщо у вас зникла електрика – просимо повідомляти до ДТЕК Дніпровські електромережі. Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Наші фахівці готові приймати ваші звернення через дистанційні канали обслуговування: сайт, соцмережі, контакт-центр +38 (056/066/067/063) 790-99-00, 0-800-301-497, чат-боти Viber та Telegram та Viber-канал інформування «ДТЕК info ДНЕМ».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті