Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 12 червня 2024
14:42

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі відбувся благодійний вечір з всесвітньо відомим піаністом Євгеном Хмарою

У Дніпрі відбувся благодійний вечір з всесвітньо відомим піаністом Євгеном Хмарою

У Дніпрі відбувся благодійний вечір з Євгеном Хмарою, де збирали кошти для дівчат, які рятуючись від обстрілів, виїхали з Харкова без улюбленого музичного інструменту.

На благодійному вечорі виступили джазові виконавці — Олена Ледовська та Сергій Банченко. Також тут продавали картини та тематичний мерч. Усе це — заради двох дівчаток з Харкова. Після того, як в їхній будинок прилетів снаряд, Марія та Анастасія виїхали з міста без свого фортепіано. Тепер, аби купити новий інструмент, благодійники у Дніпрі вирішили зібрати кошти.

«Треба зібрати необхідну суму — майже 45 000 гривень. Для того, щоб придбати дівчаткам електронне піаніно. Вони дуже хочуть продовжувати грати, розвиватися. А це якраз те, про що говоримо ми. Про повернення дитинства нашим дітям. Про інвестиції в розвиток наших дітей. Ми вважаємо, що навіть у війну вони мають право на дитинство», – розповіла засновниця благодійного фонду Наталія Сивак.
Родзинкою вечора став виступ всесвітньо відомого піаніста Євгена Хмари. Дізнавшись історію дівчат він зголосився допомогти зі зборами коштів і вважає свій виступ символічним.
«Це був такий енергетичний заряд, і в мене була можливість це віддати від себе. Тому це дуже круто. А діти — не просто наше майбутнє. Вони наше сьогодні», – поділився піаніст-віртуоз Євген Хмара.
Загалом організаторам вдалося зібрати 123 000 гривень. Марія та Анастасія отримають бажане піаніно, а інші кошти підуть на допомогу двом сотням дітей-переселенців. Детальніше дивіться в сюжеті:




Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті