Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 01 червня 2024
14:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Железнодорожники хотят отдать электрички горсовету

Железнодорожники хотят отдать электрички горсовету
Руководство Укрзалізниці уверено, что тарифы на пригородные перевозки должна определять и дотировать за счет городских бюджетов местная власть.

Информация пресс-службы Укрзалізниці:

До організації приміських перевезень необхідно залучати місцеву владу та бізнес. Про це повідомив журналістам генеральний директор Укрзалізниці Михайло Костюк під час зустрічі 28 жовтня 2009 року в Києві.

За словами Михайла Костюка, Укрзалізниця пропонує суспільству переглянути своє ставлення до формату приміських перевезень, щоб знайти можливість розглядати тариф на них як окремий тариф від пасажирських перевезень. Звичайно, до цієї роботи слід залучати органи місцевого самоврядування та представити тариф на перевезення як елемент спільного розгляду, де місцева влада формує запит на перевезення, тариф і механізм компенсації, а залізниця здійснює сам процес перевезення. «Можливо, такий механізм буде цікавим і для українського бізнесу, тому що ми, з дозволу уряду, будемо готові після старту реформування створювати спільні підприємства з органами влади, бізнес-структурами для того, щоб залучити інвестиції в розвиток приміського сполучення», — зазначив головний залізничник країни.

При цьому він наголосив, що міжрегіональні пасажирські поїзди та поїзди дальнього слідування залишаться в управлінні Укрзалізниці з відповідним тарифним регулюванням.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті