Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
10:39

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В Україні на час військового стану пропонують легалізувати проституцію та дозволити відкривати у бомбосховищах… пивбари!

В Україні на час військового стану пропонують легалізувати проституцію та дозволити відкривати у бомбосховищах… пивбари!

На розгляд Президенту країни Володимиру Зеленському подано низку дуже сміливих пропозицій.

Про можливість легалізації проституції в Україні говорять та сперечаються вже давно. Мовляв, все одно вона негласно процвітає. Тож нехай краще, як у багатьох країнах, існує легально, наповнює бюджет і позбавить суспільство від низки проблем, пов'язаних з її підпільним існуванням.

І ось зараз проституцію знову пропонують легалізувати. Але – з низкою обмежень. Лише на час дії воєнного стану та, як зазначено у тексті, для «задоволення життєвих потреб військових ЗСУ та інших підрозділів». Решта чоловічого населення України (особливо – постраждала через від'їзд за кордон дружин, коханих та просто подруг) дивується через такі обмеження.

Сміливою та актуальною є і пропозиція про відкриття пивбарів у бомбосховищах. Логіка у ньому є – алкоголь допомагає зняти стрес. Щоправда, його непомірне споживання призводить до ще глибшого стресу та порушень здоров'я.

У цій ідеї теж є одне застереження: півбари чомусь пропонується відкрити лише у бомбосховищах університетів. Ніби іншим людям не хотілося б розслабитися пивом під завивання сирен.

Ну, а пропозиція про те, що настав час перестати ходити навколо та біля ідеї підриву Керченського мосту, а час видати президентський указ про це та бахнути по цій конструкції, є втіленням бажань усіх свідомих українців.

Українці досі переймаються долею одного з найкращих друзів нашої країни, Бориса Джонсона, звільненого нещодавно з посади прем'єр-міністра Великобританії. Володимира Зеленського переконливо просять розглянути його кандидатуру на посаду прем’єр-міністра України.

Не менш оригінальною виглядає ідея призначення на посаду голови переговорної комісії з росією... кого б ви думали? – Вірки Сердючки.

Також Президенту подано пропозицію повернути пану Корбану українське громадянство та всі документи, дозволивши йому повернутися до міста Дніпро.

Сьогодні далеко не 1-е квітня, і ми не розігруємо наших читачів.

Усі ці пропозиції насправді подані Президенту України Володимиру Зеленському.

Тільки не у вигляді проектів міністрів чи законопроектів парламенту, а на сайті Петицій Президенту України. Ознайомитись з ними та не менш оригінальними пропозиціями ви самі можете за посиланням.

Зазначимо, що серед усіх згаданих ідей поки що жодна й близько не набрала 25 тисяч голосів, необхідних для розгляду (а може й затвердження?) главою держави. У лідерах голосування, як легко здогадатися, - теми пивбарів, проституції та підриву Керченського мосту.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті