Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
07:06

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Кам'янському продають школу

У Кам'янському продають школу

У Кам'янському продають колишню школу №33 на Дніпробуді.

Оголошення про продаж будівлі з'явилося на популярній інтернет-майданчику 16 серпня. Вартість школи оцінили у 253 тисячі доларів або 67$/м2.

Школу продають з прилеглою територією. Чотириповерхової будівлі загальною площею 3778,3 м2 розташована на земельній ділянці 1,1561 га, та забезпечена всіма необхідними комунікаціями. Поруч школа, садок, лікарня, Дніпровський державний технічний університет, Енергетичний технікум, міський пляж.

Ріелтор попереджає, що призначення земельної ділянки – для будівництва та обслуговування багатоквартирного будинку. І відразу пропонує рішення:

"Само будівля та прилегла територія дозволяють організувати котеджне містечко, під яке власне було підготовлено проект (документація додається до пропозиції). Як варіант можна змінити, або підкоригувати призначення земельної ділянки під основною будівлею, перший поверх відвести під комерційну нерухомість для продуктового супермаркету, прибудувати МАФи для організації активної продуктової зони даного району, а на вільній ділянці добудувати житлові будиночки.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Елена  (20.08.22 09:19): Какое шикарное здание! И ведь строили именно школу. Сколько окон и таких больших, чтобы днем светло в классах было. Какие там квартиры или коттеджное мистечко. Уже не грустно, а страшно. Даже если бомбами нас не убьют, то добьют морально. Медицины уже давно нет, образование лишь фикцией осталось. Будущего у этой страны точно нет. Даже дух патриотизма уже не поможет. Відповісти | З цитатою
Горожанин  (20.08.22 01:23): Отлично! Хорошее начало! А зачем школы если детей туда не пускают ,а учителя с удовольствием туда не ходят!!!
Нанимаем репетиторов по нужным предметам(реально3-4 штуки) и учим у них своих детей. А а учителя- до свидания!!! С таким за три года подходом к работе!!! Мы-налогоплательщики из содержим,а учим детей все равно дома или у репетиторов!!!
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Реально  (19.08.22 19:43): Очень смахивает на бывший ДК Ильича. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті