Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
10:09

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Не скрізь безпечно: експерти досліджували воду на пляжах Дніпра

Не скрізь безпечно: експерти досліджували воду на пляжах Дніпра

З 12 до 19 серпня фахівці перевіряли якість води на пляжах Дніпропетровської області, дослідивши мікробіологічні показники десяти проб.

Також представники центру контролю та профілактики хвороб МОЗ досліджували фізико-хімічні показники у чотирьох пробах води. На пляжах Дніпропетровської області не виявили збудників інфекційних захворювань.

Нормам за мікробіологічними показниками не відповідає вода на трьох пляжах. На пляжі в парку Сагайдак, на міському пляжі Новомосковська та на міському пляжі Верхньодніпровська перевищені показники лактозопозитивної кишкової палички.

На деяких пляжах зафіксовано відхилення за фізико-хімічними показниками. Пляж у парку Сагайдак не відповідає нормативам щодо сухого залишку, хлоридів та сульфатів. Подібні проблеми і з пляжем у Придніпровському парку, на Монастирському острові, а також на міському пляжі Павлограда.

У Дніпрі не один пляж 2022 року офіційно не відкривали для відпочинку.

Gorod.dp.ua на Facebook.


свершилось чудо!  (20.08.22 18:28): Наконец-то задумались о том, как у вас самый нижний по течению пляж (Приднепровский) получился без проблем в предыдущий раз? :)

https://gorod.dp.ua/news/207964

А премию себе выписали? :)
Відповісти | З цитатою
Какие обстрелы???  (20.08.22 13:17): Сами себя пугаете? Відповісти | З цитатою
Валерий  (20.08.22 10:06): Жара,люди всё-равно ходят на пляж,что бы хоть как-то остудиться.Имейте совесть,включите воду в душах на Монастырском острове... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті