Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
07:51

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За тиждень енергетики повернули світло у 38 населених пунктів Дніпропетровщини, знеструмлених через обстріли

За тиждень енергетики повернули світло у 38 населених пунктів Дніпропетровщини, знеструмлених через обстріли

За минулий тиждень с 15 по 21 серпня енергетики повернули електрику у домівки 18,5 тисяч родин Дніпропетровської області, котрі були без світла через обстріли.

Протягом тижня не минуло жодного дня, коли б територію Нікопольського та Криворізького районів не обстрілював ворог. Попри постійну небезпеку з боку російських агресорів, енергетики продовжують оперативно повертати мешканцям регіону світло.

За тиждень електропостачання відновили 18 560 родинам у 38 населених пунктів, повністю або частково знеструмлених через бойові дії.

Найскладнішим напрямком залишається Нікопольській район, який щодня зазнає масованих артилерійських атак ворога. Обстріли постійно руйнують електромережі та обладнання, залишаючи людей без світла. Тільки за останню добу енергетики відновили електропостачання для 5 тисяч родин у 5-ти населених пунктах регіону.

Без електропостачання наразі ще залишається майже 3 700 родин у 9 населених пунктах області. Фахівці ДТЕК відновлять роботу ліній максимально швидко, як тільки отримають дозвіл військових.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті