Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
07:04

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Поблизу пляжів Дніпропетровщини епідеміологи взяли 10 проб води

Поблизу пляжів Дніпропетровщини епідеміологи взяли 10 проб води

З 19 по 26 серпня на Дніпропетровщині епідеміологи дослідили на мікробіологічні показники 10 проб води з водойм поблизу пляжів, чотири проби виявилися нестандартними.

Про це сказано в повідомленні на сайті Дніпропетровського обласного центру контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України.

У цих пробах, узятих з Дніпра у межах пляжу "Сагайдак" у Дніпрі, з річки Самари в межах дитячого міського пляжу Новомосковська та з Кам’янського водосховища в межах міського пляжу Верхньодніпровська, індекс ЛКП (лактозопозитивних кишкових паличок) перевищував встановлені нормативи.

Станом на 26 серпня у водоймах Дніпропетровщини в межах офіційних пляжів збудників інфекційних захворювань не виявили, констатували в лабцентрі.

На фізико-хімічні показники дослідили три проби води. Провели 35 досліджень за різними показниками, 11 виявилися нестандартними. Зокрема, виявили відхилення від норм за сольовим складом води у річці Вовчій в межах міського пляжу Павлограда, у річці Самарі в межах дитячого пляжу Новомосковська та в Кам’янському водосховищі в межах міського пляжу Верхньодніпровська.

За повідомленням, цього літа, враховуючи воєнний стан, на території Дніпропетровської області офіційні рішення щодо відкриття пляжів не ухвалювалися.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті