Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 21 травня 2024
01:16

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Енергетики повернулитає світло майже 8 тисяч родин за добу

Енергетики  повернулитає світло майже 8 тисяч родин за добу

За 27 серпня фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі повернули світло у 3 населених пунктах Дніпропетровської області, що зазнали обстрілів. З електропостачанням 7 928 родин Криворізького та Нікопольського районів. Наші фахівці приступають до робіт відразу коли отримують дозвіл від ЗСУ та ДСНС. Наша мета – забезпечити села та міста електроенергією, що необхідно для нормального життя мешканців регіону.

ДТЕК Дніпровські електромережі робить все можливе, щоб оперативно відновити електропостачання для мешканців районів, котрі щоденно зазнають обстрілів.

27 серпня енергетикам ДТЕК Дніпровські електромережі вдалося відновити роботу електромереж в 3 населених пунктах для 7 928 родин Криворізького та Нікопольського районів. Аварійні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі оперативно провели роботу з відновлення інфраструктури електромереж, щойно отримали дозвіл на виконання ремонтів від ДСНС та ВСУ.

Без електропостачання поки лишається 1 населений пункт у Нікопольському районі. Енергетики роблять все можливе, для того аби повернути світло в найкоротші терміни. Роботи будуть проведені, щойно наші фахівці отримають дозвіл на них від ЗСУ та ДСНС.

Якщо у вас зникла електрика – просимо повідомляти до ДТЕК Дніпровські електромережі. Ми зробимо все можливе, що оперативно повернути вам світло. Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Наші фахівці готові приймати ваші звернення через дистанційні канали обслуговування: сайт, соцмережі, контакт-центр +38 (056/066/067/063) 790-99-00, 0-800-301-497, чат-боти Viber та Telegram та Viber-канал інформування «ДТЕК info ДНЕМ».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті