Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
17:31

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі пройшов благодійний борщовий батл

|«« «« »» »»|

Декілька команд найкращих шеф-кухарів Дніпра змагалися у приготуванні борщу на відкритому повітрі, а всі зібрані під час цього заходу кошти будуть спрямовані на допомогу українським військовим.

Кулінарні волонтерські війська Дніпра продовжують робити свій вагомий внесок у нашу спільну перемогу над ворогом. Черговим яскравим проектом цих військ став «Батл Борщ 2022», що відбувся у Дніпрі.

Для всіх учасників проекту Асоціація рестораторів та готельєрів Дніпра розробила яскраві патріотичні фартухи. Усіх учасників проекту було розбито на дві умовні команди – професійних шеф-кухарів та волонтерів.

Це були змагання, у яких перемога була головним. Борщ кожної з команд вийшов чудовим!

Ось якими враженнями поділилася одна з учасниць «Батл Борщ 2022» Ірина Малишко:

«В нашому місті відбулась яскрава подія за ініціативою громадських організацій «Спортивне здорове місто» та «Асоціація рестораторів та готельєрів м. Дніпро» , а саме культурно-гастрономічний захід "Батл Борщ".

Мета заходу: зібрати донати на придбання засобів спеціального зв'язку для однієї з військових частин Дніпропетровської області.

«Батл Борщ» відбувся між кращими кухарями з великим серцем, тими, хто на протязі усіх місяців війни волонтерив, підтримуючи на своєму робочому місці наших воїнів та переселенців.

Пишаемось нашим шеф кухарем Олегом Сиротюком, який здобув почесну відзнаку за кращий борщ серед найкращих та посів перше місце !

Також я вдячна організаторам та найєнергійгій Олені Булах за зусиля по підтримці гастрономічної спадщини Українї, за волонтерську діяльність, та допомогу нашим захисникам».

Фото Ірини Малишко, Олени Булах, Софії Новак.

Gorod.dp.ua на Facebook.


...  (29.08.22 14:20): а был анонс?...так жаль, я бы с удовольствием приехал продегустировать ((( Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті