Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
07:30

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За тиждень 52 населених пунктів Дніпропетровщини залишилися без світла через обстріли

За тиждень 52 населених пунктів Дніпропетровщини залишилися без світла через обстріли

На Дніпропетровщині зберігається висока інтенсивність обстрілів російськими окупантами у прикордонних районах, через що регулярно пошкоджуються електромережі, а мешканці області лишаються без світла.

За минулий тиждень з 22 по 28 серпня електропостачання відновили 21 224 родинам у 52 населених пунктах, повністю або частково знеструмлених через бойові дії. У деяких з них електроінфраструктуру доводилось відновлювати знову і знову через постійні обстріли.

Тільки за останню добу енергетики ДТЕК відновили електропостачання для 2 тисяч родин у 7 населених пунктах регіону. Найскладнішим напрямком залишається Нікопольській район, який щодня зазнає масованих атак ворога.

Без електропостачання в регіоні після вчорашніх обстрілів залишається ще понад 3 тисячі родин. Переважно – у Нікопольському районі, а також селах Покровської та Широківської громад. Енергетики роблять все можливе, для того аби повернути світло в найкоротші терміни. Роботи будуть проведені, щойно фахівці отримають дозвіл на них від ЗСУ та ДСНС.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті