Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
02:33

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Рятувальники Дніпропетровщини інформуватимуть про надзвичайні ситуації по-новому

Рятувальники Дніпропетровщини інформуватимуть про надзвичайні ситуації по-новому

З 7 вересня 2022 року на Дніпропетровщині та ще у 16 ​​областях та м. Києві розпочнеться тестування нової системи оперативного інформування населення про надзвичайні ситуації за допомогою операторів мобільного зв'язку Київстар, Vodafone та lifecell.

Нова система інформування буде працювати завдяки технології Cell Broadcast, яка має значні переваги над SMS-інформуванням: швидке отримання повідомлень, гнучкість у виборі локацій для інформування, наявність звукового сигналу, навіть якщо звук на смартфоні вимкнено.

Наразі ДСНС надсилатиме лише тестові інформаційні повідомлення на мобільні телефони такого змісту: «ДСНС України. Тестування системи інформування населення».

Докладніше про систему можна дізнатися тут.

Gorod.dp.ua на Facebook.


111  (03.09.22 14:30): Почитал, это будет работать только у тех, у кого смартфоны с Андроид 11 и выше или "Иос" 14.5 и выше - интересно, насколько велик процент таких людей. Сам покупал смартфон в этом году и не самый дешёвый, но он на Андроид 10 и выше не обновляется.
И так и не понял, можно ли будет полностью отключать эти оповещения или нет.
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті