Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 05 червня 2024
20:36

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

«Дніпро-1» - «Верес» 2:0. Переконлива перемога дніпрян у 3 турі УПЛ

|«« «« »» »»|

Порівняно з переможним матчем проти "Динамо" тренерський штаб спортклубівців провів деякі зміни у стартовому складі команди: у захисті Танчика замінив Адамюк, а на позиції лівого півзахисника замість травмованого Бланко зіграв алжирський новачок дніпрян Амаш.

Гра почалася з кутового дніпрян, після якого зустріч була припинена на кілька хвилин, адже Адамюк, намагаючись замкнути скидання Довбика ненароком потрапив у суперника, внаслідок чого Євгену Пасічу довелося надавати допомогу і в результаті проводити заміну.

Можливо, цей епізод дещо вплинув на гру, оскільки спортклубівцям довелося витрачати певний час, щоб знову перейти до активних дій. Дніпряни створювали момент за моментом біля воріт противника, що на 45-й хвилині завершилося голом дебютанта команди Амаша.

А на початку другого тайму Амаш став автором результативної передачі, точно подавши на голову Адамюку – 2:0! Суперники лише на 54-й хвилині завдали свого першого удару по воротах, але він не був складним для дніпровського воротаря. Загалом дніпряни переконливо контролювали ситуацію на полі, не дозволяючи рівнянам взагалі нічого біля власних воріт.

У підсумку спортклубівці довели матч до переконливої по грі і рахунку перемоги і продовжують виступи в УПЛ без втрат!

Вже через п'ять днів на дніпрян чекає гра в груповому раунді Ліги Конференцій з нідерландським Алкмар Занстрек, який ще не знала поразки в чемпіонаті своєї країни.

УПЛ 2022/23. 3 тур.

3 вересня. 13:00. Ужгород. Стадіон "Авангард"

"Дніпро-1" - "Верес" (Рівне) 2:0 (1:0)

Голи: Амаш (45+1), Адамюк (47).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті