Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
20:38

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

«єДніпро» відкриває реєстрацію для отримання учнівських квитків для першокласників

«єДніпро» відкриває реєстрацію для  отримання учнівських квитків для першокласників

У Дніпрі стартує реєстрація першокласників для отримання учнівських квитків.

За словами заступниці начальника відділу інновацій КП «Цифрова трансформація та автоматизація інформаційних процесів міста "єДніпро"» Валерії Усольцевої, учнівський Дніпра — це не лише посвідчення школяра, а ще один крок у діджиталізоване майбутнє. Тож усім батькам першачків пропонується заповнити анкету за посиланням cabinet.dniprorada.gov.ua або звернутися до закладу освіти і у класного керівника отримати та заповнити анкету.

«Реєструючись онлайн, обов’язкова умова – підписати анкету електронним цифровим підписом. Батьки учнів, що вже мають учнівський, можуть активно користуватися інформаційним спектром послуг. За допомогою вайбер або телеграм ботів можна щоденно контролювати відвідування дитиною школи за умови офлайн-навчання, бачити навчальний розклад, контролювати харчування у закладі. Звісно, більшість цих функцій є актуальними за фізичного відвідування дітьми школи. Віримо, що невдовзі так і буде. Додатково уся вищезгадана інформація доступна і в онлайн-кабінеті батьків за посиланням cabinet.dniprorada.gov.ua. Також там батьки можуть бачити інформацію щодо найважливіших медичних показників дитини в електронному вигляді», — розповіла під час брифінгу 5 вересня Валерія Усольцева.

Вона також нагадала, що до 15 вересня батькам учнів перехідних класів (5-х, 6-х, 10-х, 11-х) необхідно надати класному керівнику фото дитини для перевипуску учнівських. Ті учнівські квитки, на яких є наліпка з голограмою, є дійсними до 30 вересня.

Одна з головних переваг учнівського квитка — користування безкоштовним проїздом у електротранспорті та з 25% знижкою на міських автобусних маршрутах.

Щодо реєстрації першокласника для отримання учнівського чи перевипуску документа можна звертатися на номери гарячої лінії КП «єДніпро»: 067-876-94-49, 050-876-94-49, 063-876-94 -49 (з понеділка по четвер з 9:00 до 18:00, у п'ятницю — з 9:00 до 16:45).

Gorod.dp.ua на Facebook.


Инна  (09.04.23 15:17): Мы тоже долго ждём, оформляли ещё в ноябре и до сих пор не получили. Транспортом пользуемся каждый день. Звонила по выложеным выше телефонам сказали, ждите отдали на печать. Відповісти | З цитатою
Кривуля Евгений Геннадьевич  (08.04.23 14:22): Здравствуйте. Я подавал заявку на получение ученического ещё в сентябре 2022 года. Я учусь в 10 классе. Хочу спросить, когда мне наконец он прийдёт? Нескольким моим одноклассникам он уже пришёл. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті