Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
03:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Як працюють музичні школи Дніпра в умовах війни

Як працюють музичні школи Дніпра в умовах війни

У Дніпрі після тривалого простою відновлюють роботу музичні школи.

Про те, як творчі люди працюють в умовах широкомасштабної агресії росії проти України в інтерв’ю Відкритому розповіла директорка Дніпровської дитячої музичної школи №18 Галина Линник.

Після широкомасштабного вторгнення рф в Україну музичні школи Дніпра закрили свої двері для відвідувачів та учнів. Зробили це із міркувань безпеки. Проте педагогічний колектив вдалося зберегти не зважаючи на війну.

Вже з вересня цього року роботу закладів мистецької освіти вирішили відновити. Проте будуть вони працювати із особливостями, які диктує воєнний час. Заняття будуть проходити в режимі онлайн. Ще в часи локдауну через пандемію коронавірусу відповідні механізми були відпрацьовані, а тому педагоги та учні знайомі з особливостями такої роботи.

Загалом музична культура Дніпра і України за час війни, за словами Галини Линник, зазнає змін. З’являються нові пісні, композиції, що присвячені війні. Вони поповняють скарбницю вітчизняної культури.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті