Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
03:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпровські майстри світла здобули престижні нагороди в США

Дніпровські майстри світла здобули престижні нагороди в США

У США відбулася церемонія нагородження переможців найпрестижнішого 49-го Міжнародного конкурсу світлового дизайну IES ILLUMINATION AWARDS, на якому черговими нагородами було відзначено дніпровську фірму «Екполайт».

Міський сайт регулярно розповідає про нові проекти та досягнення дніпровських майстрів світу. Не припинив «Експолайт» втілювати нові прекрасні проекти і під час війни. І цього року його коллектив вже було відзначено цілою низкою престижних міжнародних нагород.

Почесний список досягнень експолайтівців тепер поповнили і нагороди найпрестижнішого 49-го Міжнародного конкурсу світлового дизайну IES ILLUMINATION AWARDS.

Засновник та арт-директор фірми «Експолайт» Микола Каблука поділився такими емоціями від цієї приємної події:

«Запрошення нас на такі міжнародні урочисті події, коли маєш авторитет і представляєш країну — це завжди можливість для нас розказати правду, як вона є та подякувати всьому цивілізованому світу за підтримку. Я вирішив залишитися в Україні і записати промову, в якій було важливо донести світовій спільноті найголовніші слова і назвати речі своїми іменами — війна в Україні ще триває. Це несправедлива та жорстока війна тоталітарного світу проти демократичного.

Дуже зворушливо та цінно відчути щиру емоційну реакцію колег з різних країн на мої слова, що ще більше посилює відчуття підтримки від всього світу та віру у наше світле майбутнє. І я дуже радий, що зміг донести такій великій поважній професійній аудиторії, що Україна — країна сильних, сміливих, працьовитих та творчих людей. Я та команда Експолайт вдячні всім за підтримку. В ці часи кожна перемога важлива, і відзнака IES Awards — це перемога для України та українців.

В цьому році головну нагороду Award of Excellence отримав відомий Buddha Bar у Нью Йорку за винятковий внесок у мистецтво та науку світла. Приємно, що вже рік з моменту запуску цей ресторан залишається дуже успішним, і, до речі, з початком війни він вбраний у створений нами цифровий жовто-блакитний прапор.

Відзнаку Special Citation за видатний дизайн освітлення та використання освітлення як форми мистецтва, отримав парк Гурова — інноваційний проєкт у Маріуполі, в якому ми поєднали багато цікавих світлових фішок. Завдяки експериментам з скляними призмами та лазерами у доповненні з музикою ми створили хвилююче лазерне шоу над фонтаном, який відтворював відчуття знаходження під водою на дні моря. Ми віримо, що вже зовсім скоро ми відбудуємо його, і допоможемо стати ще прекрасніше!

Також не залишились без уваги та отримали відзнаку Award of Merit такі об’єкти:

- Dnipro Light Flowers та Бульвар Південний у Дніпрі;

- Проєкт “Трансформація крізь історію” на о.Хортиця;

- Синагога у Бабиному Яру, Київ;

Ще раз вітаю колег, команду та всю Україну з нашою спільною перемогою та продовжуємо робити нашу країну ще гарнішою та відомішою на весь світ, БО СВІТЛО НІКОЛИ НЕ ЗУПИНИТИ!».

Фото та відео зі сторінки Миколи Каблуки.








Gorod.dp.ua на Facebook.


Поползли слухи  (13.09.22 12:15): Мастера света щас восстанавливают электричество на освобождённых от оккупанта территориях.. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті