Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
20:02

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Чому реконструкція Севастопольського парку у Дніпрі поставлена на паузу

Чому реконструкція Севастопольського парку у Дніпрі поставлена на паузу

Реконструкція Севастопольського парку стартувала ще в листопаді 2021 року.

За проєктом тут планувалося з нуля прокласти комунікаційні мережі, системи поливу, реконструювати дитячий та спортивний майданчики та оновити вхідну групу. Проте з початком повномасштабного вторгнення росії в Україну проєкт поставлено на паузу.

«Повʼязано це з тим, що уряд вніс зміни до постанови № 590, і у звʼязку з цим стало неможливим проведення капітальних ремонтів чи реконструкцій. Фактично сьогодні ми можемо виконувати роботи з благоустрою: покосити траву, висадити клумбу чи привести до ладу дитячий майданчик. На сьогодні ми повністю покосили траву на території та по периметру прилеглої до локації ділянки, підрізали поросль та прибрали сміття», – зазначила директорка КП «Дирекція територій та об'єктів рекреації» ДМР Сусанна Живілова.
Крім цього, у Севастопольському парку безробітні, які зареєстровані у центрах зайнятості, можуть додатково заробити гроші, взявши участь у громадських роботах: прибирання парку, озеленення об'єктів благоустрою, видалення бур'янів, формування клумб, полив зелених насаджень тощо.

«Таким чином безробітні дніпряни та переселенці можуть, окрім виплат за безробіттям, отримати ще й додатковий дохід (мінімальна заробітна плата 6 500 грн). Усі гроші повністю виплачуються з міського бюджету. Станом на 1 вересня на організацію та проведення оплачуваних громадських робіт з бюджету Дніпровської міської територіальної громади витрачено 1 521 278,02 грн. Крім цього, наразі додатково виділені кошти із міського бюджету в розмірі 1 млн 338 тис. гривень для забезпечення фінансування громадських робіт для безробітних до кінця цього року», – зазначила начальниця інспекції з питань праці та зайнятості населення Тетяна Янушкевич.







Gorod.dp.ua на Facebook.


Водитель  (26.09.22 23:45): Однако с началом полномасштабного вторжения России в Украину проект поставлен на паузу.
Удивительно, что другие "проекты" не поставили на паузу - например "платная парковка"...
Відповісти | З цитатою
Остап  (26.09.22 11:13): поставлена на паузу - это хорошо, зеленые насаждения в парке будут сохранены. Відповісти | З цитатою
Анна  (21.09.22 19:02): Мені подобається як завжди відмазку пишуть "війна",а нічого що за три місяці можливо зробити достатньо...а як майданчики привести до ладу,або дорогу зробити так війна,а як комуналі підвищувати так війни немає... Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
***  (20.09.22 20:03): хватить скулить об удаленных постах, иди г*омно разливай на московских сайтах, с чьего айпи ты и пишешь. Відповісти | З цитатою
Вова  (20.09.22 11:14): А как хочется бабки попелить! Відповісти | З цитатою
Горожанин  (20.09.22 11:08): Ну да бомбоубежища строить не надо...а вот парки... Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті