Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
22:07

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В Україні випустили нову поштову марку «Разом ми – Європа»

В Україні випустили нову поштову марку «Разом ми – Європа»

Унікальність цієї марки в тому, що вона випущена зовсім невеликим тиражем і купити її - неможливо, зате реально отримати безкоштовно як приз вікторини.

Нову марку випустили спільно «Укрпоштою» та представництвом Євросоюзу в нашій країні в рамках програми «Разом ми – Європа».

Ось що про нову марку та про те, як стати її власником, повідомили у представництві ЄС в Україні:

«Особливі поштові марки вже стали одним із символів воєнного часу. З їхньою допомогою ми ділимось надією та силою, підбадьорюємо одне одного, висловлюємо вдячність, прямуємо до перемоги!

У межах кампанії «Разом ми – Європа» та у співпраці з Укрпошта ми також створили унікальну марку, що знаменує співпрацю й підтримку ЄС України під час війни, а також спільний розвиток та наше європейське майбутнє.

Листівки з цією маркою та словами підтримки для наших захисників від Голови Представництва ЄС Матті Маасікаса, послів країн-членів ЄС і багатьох інших поважних гостей вже попрямували до своїх адресатів.

Придбати марку «Разом ми – Європа» не вийде, а от отримати – цілком реально.

Як саме?

Грайте у вікторину «ЄС пліч-о-пліч з Україною»: https://euroquiz.org.ua/euroquiz, яка нещодавно розпочалася на платформі Євроквіз і триватиме до 1 жовтня – перші 10 переможців у кожній категорії отримають марки як додатковий бонус до призів. А також слідкуйте за оновленням у наших соцмережах – невдовзі стартує розіграш, у межах якого буде розіграно ще 10 комплектів марок».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років палацу культури «Шинник»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті