Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
15:53

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Усю ніч поліцейські шукали двох дітей, які не повернулися з прогулянки.

Усю ніч поліцейські шукали двох дітей, які не повернулися з прогулянки.

Втомлених та знесилених «мандрівників» правоохоронці знайшли на одній із вулиць Синельниково.

Повідомлення про зникнення хлопців надійшло до поліції 23 вересня приблизно о 21:22. Стурбована мати повідомила, що о 15-й годині її малолітні діти, 9- та 10-років, пішли гуляти та до теперішнього часу додому не повернулися. Близько трьох годин вона намагалася знайти їх самостійно, а коли не змогла звернулася до поліції.

На пошуки діточок було орієнтовано весь особовий склад Синельниківського районного управління поліції. До пошуків також долучився кінолог із службовою собакою Тайсон. Упродовж всієї ночі правоохоронці намагалися знайти хлопчиків, та вранці на одній із вулиць міста поліцейські помітили «мандрівників».

Як з’ясувалося, під час прогулянки хлопці не помітили котра година, а потім не повернулися, бо думали, що їх будуть сварити батьки. Діточок правоохоронці передали медичним працівникам та повідомили рідних, що діти знайшлися. На щастя жертвою злочину або правопорушення вони не стали. Наразі життю та здоров’ю хлопців нічого не загрожує.

Поліція звертається до батьків не залишати дітей без нагляду, завжди цікавитися їхніми справами, інтересами та контролювати їх місцезнаходження.

Якщо дитина зникла, негайно телефонуйте на лінію «102». Самостійні пошуки не рідко бувають безрезультативними, а дитина тим часом може потрапити у біду.


Gorod.dp.ua на Facebook.


134  (24.09.22 11:48): Не вернувшихся с прогулки. Журналисты, исправьте. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті