Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
17:25

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпро має повну технічну готовність до початку опалювального сезону

Дніпро має повну технічну готовність до початку опалювального сезону

Дніпро системно готується до цьогорічного опалювального сезону.

Подання тепла розпочинатимуть за звичною нормою — коли протягом трьох днів середньодобова температура повітря не перевищуватиме +8 градусів. Поки ж місто продовжує накопичувати ресурси — аби бути готовим швидко та ефективно виправляти наслідки можливих ракетних обстрілів російської армії. Водночас триває і модернізація обладнання котелень.

«Ми продовжуємо наші інспекційні поїздки. Дивимося, як місто готується до опалювального сезону. Загалом є обережна впевненість, що ми пройдемо опалювальний сезон як треба. Місто готове. Тож будемо далі працювати в цьому напрямі», — сказав міський голова Дніпра Борис Філатов.
Так в одній з котелень у середмісті, яка забезпечує теплом понад 70 об’єктів, встановили нові мережеві насоси. Вони вдвічі потужніші за старе обладнання та споживають до 15 % менше енергоресурсів. Також поставили частотні перетворювачі.
«Це дає плавний пуск, не «рве». Натомість — стабілізує тиск (у магістральних тепломережах, — ред.). Так насоси запускаються набагато швидше. До того ж вони в нас нові і більш економічні», — сказав представник теплової дільниці Сергій.

Водночас таке приладдя сповільнює зношення комунікацій, а отже і знижує ризики аварій взимку.








Gorod.dp.ua на Facebook.


наталья  (19.10.22 17:31): пожалуйста обратите внимание на те котельные , которые вы приказом закрыли. Дома пенсионеров остались полностью в ледяном холоде. Улица Воздухофлотска например Відповісти | З цитатою
Северянка  (08.10.22 23:07): Готовность может и есть. но трубы отопления, которые идут по поверхности на Северном в ужасном состоянии. Утепление давно пришло в негодность и никто его не восстанавливает. Неоднократно звонила на городскую горячую линию, но ответа нет, тем более ремонта. Відповісти | З цитатою
Местный  (08.10.22 19:21): Он...тот...и насос... и готовность почти 100%...которой в довоенное время не было...но он может...и мост ...и ..парковки...и... Відповісти | З цитатою
Теплотехник  (07.10.22 15:45): Зачем насосы с более высокой производительностью если потребители тепловой энергии те же??? Відповісти | З цитатою
1  (07.10.22 14:01): Ждем нытье " дети мерзнут при +18 на улице". Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті