Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 13 травня 2024
13:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Подати заяву на шлюб, обрати місце для церемонії та час: мешканці Дніпропетровщини можуть протестувати нову послугу у Дії

Подати заяву на шлюб, обрати місце для церемонії та час: мешканці Дніпропетровщини можуть протестувати нову послугу у Дії

Мешканці Дніпропетровщини можуть скористатися новою послугою у Дії. Працює вона у тестовому режимі. Та, вносячи свої дані, майбутні молодята замовляють реальну церемонію розпису.

Про це розповіли в обласній військовій адміністрації.

«Попри війну країна розширює перелік послуг в онлайні, – зазначив заступник голови Дніпропетровської ОВА Іван Начовний. – Тепер без витрат часу на дорогу і заповнення анкет вручну можна подати заяву на шлюб. У тестовій версії є й можливість обрати місце для церемонії та час. Займе це 10-15 хвилин. Все для зручності майбутніх молодят».

Заповнювати анкети нареченим треба удвох. Доступна можливість подачі заявки на шлюб онлайн тільки для повнолітніх. Аби скористатися нею, у майбутніх молодят має бути електронний підпис.

Попри те, що послуга працює у тестовому режимі, заява про шлюб проходить реальну реєстрацію.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті