Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
17:26

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Школам області передали 10 нових автобусів

Школам області передали 10 нових автобусів

Педагогам області передали ключі від 10 нових шкільних автобусів.

Безпечні, комфортні, сучасні «Еталони». Кожен розрахований на 30 місць, є полиці для рюкзаків та пояси безпеки. Автобуси купили за кошти з державного та місцевих бюджетів.

Машини поїхали до Криворізького, Нікопольського, Синельниківського, Павлоградського, Кам'янського, Дніпровського районів. Це перша партія з 46 машин, які планується передати до громад найближчим часом.

Після початку повномасштабного російського вторгнення левову частку шкільного транспорту було передано на потреби ЗСУ. Навіть в умовах дистанційки школи повинні бути забезпечені транспортом. Якщо ситуація буде вирішена і школи повернуться до офлайну або змішаної форми навчання, до цього слід бути готовими заздалегідь, повідомив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук.








Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті