Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
23:09

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі збили 3 пішоходів: один загинув

У Дніпрі збили 3 пішоходів: один загинув

За вечір 28 листопада в ДТП постраждало 3 пішоходи.

28 листопада близько 19 години біля АЗС на вул. Курсантська у Дніпрі 25-річний водій Volkswagen Passat переїхав чоловіка, який лежав на проїжджій частині дороги. Водій розповів, що чоловік уже лежав, а він випадково переїхав його через погане освітлення. На місці події патрульні виявили невідомого чоловіка у зоні пішохідного переходу без ознак життя. Лікарі швидкої констатували його смерть. Особу 21-річного потерпілого встановили, повідомляє Репортер.



Того ж вечора близько 22 години на пр. Богдана Хмельницького маршрутний автобус збив чоловіка. Той раптово вибіг на праву смугу проїжджої частини, яка не освітлювалася, у забороненому для пішоходів місці. Чоловіка непритомного і в стані алкогольного сп'яніння госпіталізували до лікарні, повідомляє Репортер.


Того ж вечора на вулиці Робоча Chevrolet збив жінку. Попередньо відомо, що вона переходила дорогу по пішохідному переходу. Водій не побачив жінку та збив її. Із травмами її госпіталізували до лікарні, повідомляє Дніпро Оперативний.


Увечері 27 листопада збили пішохода у Кривому Розі. Від удару чоловік відлетів на відбійник та помер від отриманих травм. В автомобілі знаходилися троє осіб 17-18 років. Дівчину госпіталізували. Попередньо, їй у вічі потрапило скло, повідомляє Свої. Кривий Ріг.


Gorod.dp.ua на Facebook.


1  (30.11.22 10:00): Синька способствует очищению Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті