Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
07:28

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі надзвичайники закликали батьків навчати дітей правилам безпеки

У Дніпрі надзвичайники закликали батьків навчати дітей правилам безпеки

Підростаюче покоління має безмежну цікавість до всього оточуючого, а в умовах вимкнення електроенергії кількість небезпек збільшується.

Тому, 30-го листопада інспектори відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Дніпровського районного управління Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області поспілкувалися з батьками в Самарському районі обласного центру, аби зменшити кількість надзвичайних подій за участю дітей.

Дорослих закликали пильно наглядати за дітьми, якщо у приміщенні запалюється свічка, адже її вогонь вабить і привертає увагу малечі, один необережний рух може призвести до невиправної шкоди. Попередили, що бавлячись на подвір’ї, не можна підпускати дітей близько до увімкненого генератора. Й звісно, треба пояснити малюкам, що не можна гратись сірниками та запальничками.

Надзвичайники нагадали перехожим номер телефону Служби порятунку «101» та закликали підлітків не бавитися, телефонуючи просто так, задля розваги, проте в усіх надзвичайних ситуаціях закликали негайно сповіщати рятувальників.





Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
будинків ОСББ та ЖБК оновлені у Дніпрі у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті