Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
22:11

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

«Ощадбанк» не підвищуватиме тариф на еквайринг за оплату картками

«Ощадбанк» не підвищуватиме тариф на еквайринг за оплату картками

Попри підвищення міжнародними платіжними системами ставки інтерчейндж з 1 грудня, державний "Ощадбанк" продовжить обслуговування торгових підприємств на чинних пільгових умовах до кінця року.

Як повідомляє прес-служба банку, заступник Голови Правління Банку Антон Тютюн зазначив, що на початку війни "Ощадбанк" скасував комісію за еквайринг на перші кілька місяців, пише УНІАН.

"Враховуючи численні звернення представників рітейлу та потреби бізнесу у воєнний час, з 1 грудня і до кінця поточного року для клієнтів "Ощадбанку" залишається чинною комісія на рівні 1,3% за прийом платежів", - йдеться в повідомленні.

"Зараз залишаємо чинний пільговий тариф без змін. Це дає банку можливість продовжувати розвиток бізнесу і забезпечувати стабільний рівень послуг безготівкових платежів", – сказав Тютюн.
Інтерчейндж - це комісія, яку банк, що обслуговує торгову точку (еквайєр), перераховує банку-емітенту, карткою якого розплатилися.

Еквайринг - можливість для торгового підприємства приймати безготівкову оплату за товари та послуги пластиковими картами.

Оплата картками під час війни:
У березні 2022 року, одразу після російського вторгнення, в ОП закликали українців розраховуватися при покупках банківськими картами.

18 березня 2022 року українцям розповіли, куди звертатися, якщо в магазині не приймають оплату карткою.

У травні 2022 року "ПриватБанк" заявив про те, що буде віддавати ЗСУ частину грошей з оплат карткою за кордоном.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті