Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
08:18

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі поліцейський та таксист допомогли чоловікові з епілептичним нападом (відео з бодікамери)

У Дніпрі поліцейський та таксист допомогли чоловікові з епілептичним нападом (відео з бодікамери)

До приїзду швидкої допомоги поліцейський зафіксував постраждалого та звільнив йому дихальні шляхи. Завдяки своєчасному реагуванню чоловіка вдалося врятувати - зараз він почувається добре.

30 листопада поліцейський офіцер Піщанської територіальної громади Артем Денисенко прямував у службових справах у місто Дніпро. Наближаючись до світлофора, за перехрестям, він побачив таксиста, який метушився поряд зі своїм автомобілем, розмахував руками та кликав на допомогу. Правоохоронець увімкнув на службовому автомобілі проблисковий маячок та під’їхав до місця події.

Таксист розповів, що під час руху у його пасажира стався епілептичний напад. Він викликав лікарів, а поліцейський почав надавати хворому першу домедичну допомогу - він зафіксував чоловіка, щоб той не міг травмувати себе, та звільнив йому дихальні шляхи. Потім передав хворого лікарям швидкої допомоги.

Вдячні кожному небайдужому, хто не залишає людей наодинці з бідою. А наші поліцейські завжди поряд та готові прийти на допомогу.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті