Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
22:07

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

24-річний дніпрянин влаштував стрілянину у львівському готелі

24-річний дніпрянин влаштував стрілянину у львівському готелі

Вчора вночі, 4 грудня, близько 04:00, до поліції надійшло повідомлення про невідомого чоловіка, що погрожує людям зброєю в одному з готелів по вулиці Тершаківців у місті Львові.

Прибувши на місце події, правоохоронці встановили, що у ресторані готелю виник конфлікт між двома компаніями, в ході якого 24-річний мешканець Дніпра здійснив два постріли з предмету, схожого на пістолет.

В результаті події ніхто не постраждав.

Правоохоронці затримали зловмисника у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. З місця події вилучено пристрій для відстрілу гумових куль «Форт-12Р» та набої до нього, а також розкладний ніж.

Чоловіку повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.296 (Хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної зброї) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Досудове розслідування триває.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті