Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
23:15

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпровські майстри світу отримали одразу 7 нагород міжнародного конкурсу!

Дніпровські майстри світу отримали одразу 7 нагород міжнародного конкурсу!

Дніпровська фірма "Експолайт" удостоєна рекордних 7 нагород на престижному Всесвітньому конкурсі світлового дизайну LIT Lighting Design Awards, який проводиться у США.

Нагадаємо, що минулого та позаминулого років наші земляки вже були удостоєні нагород цього конкурсу – але не в такій кількості!

Особлива цінність цього визнання полягає в тому, що більшість зазначених призами об'єктів було створено «Експолайтом» під час Великої війни.

Ось що про це рекордне нагородження розповів засновник та арт-директор фірми «Експолайт» Микола Каблука:

«Отримали аж 7 головних нагород в різних категоріях і 7 Honorable Mentions на престижному всесвітньому конкурсі світлового дизайну LIT Lighting Design Awards, який проводиться в США. І те, чим я особливо пишаюся – це те, що більшість з цих об'єктів була закінчена або створена з нуля ПІД ЧАС ВІЙНИ!

Поки нас намагаються знищити, Україна вкотре довела свою незламність, потужність та унікальність і віру в краще. Поки вороги б’ють по енергетичній структурі Україні, намагаючись паралізувати нас, ми знаходимо способи працювати та не втрачати зв’язок зі світом за допомогою дизельного генератору та Старлінку – вся команда Expolight не злякалась і продовжує працювати, вести нові проєкти в більше, ніж 10 країнах, включаючи Україну, що особливо приємно.

Ми пишаємося тим, що успішно представляємо Україну на всесвітньому рівні, як і багато інших талановитих українців, і робимо це в різних напрямках освітлення: серед переможних проєктів є як і паблік спейси, так і ресторани, лобі та холи, архітектурне освітлення фасадів та медіа-арт інсталяції.

Ми вдячні професійній світовій спільноті, яка високо оцінила наші проєкти-переможці!».

Детальніше про нагороджені об'єкти можна прочитати тут.

Фото зі сторінки Миколи Каблуки.




Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті