Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
01:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпро отримав укомплектований автомобіль швидкої медичної допомоги

Дніпро отримав укомплектований автомобіль швидкої медичної допомоги

До Дніпра з Німеччини надійшов сучасний автомобіль швидкої допомоги, цілком обладнаний для транспортування як містян, так і поранених бійців.

Це вдалося втілити завдяки співпраці мерії Дніпра з інтернаціональними організаціями. Найбільша подяка адресована керівнику пану Oliver Pitsch і його команді Johanniter-Unfall-Hilfe e.V., Regionalverband Rhein-Main та благодійній організації у Франкфурті-на-Майні «Gemeinsam für die Ukraine e.V» (в перекладі «Разом за Україну»), які неодноразово надавали нашому місту гуманітарну допомогу.

Завдяки допомозі багатьох європейських інтернаціональних організацій (Subkommende Brüssel des Johanniter-Ordens, der Johanniter Hëllefsgemeinschaft Lëtzebuerg, фірмі A-Gas із Великої Британії) вдалося закупити, обладнати та передати автомобіль швидкої допомоги до Дніпра.

Окрім того, один із лікарів клініки німецького міста Хофхайм теж надав нашому місту допомогу — бронхоскоп, одяг для медиків швидкої допомоги, перев'язувальні матеріали.

«Цю сучасну машину швидкої, за домовленістю керівництва міста, нам подарували німецькі колеги. Така допомога показує велику солідарність з Україною в боротьбі за звільнення нашої країни від ворога та бажання допомогти Дніпру, зокрема й у забезпеченні дуже необхідним медичним транспортом. З початку повномасштабного вторгнення наше підприємство, за розпорядженням міської влади, передало на потреби військових 19 автомобілів швидкої допомоги», — зазначив директор комунального підприємства «Автопідприємство санітарного транспорту» Микола Кокуца.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
70
аварійних дитячих та тренажерних майданчиків планують відремонтувати у 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті