Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
20:05

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Марганці на Дніпропетровщині перейменували 99 вулиць

У Марганці на Дніпропетровщині перейменували 99 вулиць

Тепер тут з’явилися вулиці Кузьми Скрябіна, Василя Стуса, Богдана Ступки, Роксолани.

“Коли, як не зараз перейменовувати вулиці у Марганецькій громаді? Коли триває повномасштабна війна, коли кожний бачить справжнє обличчя РФ, і на що спроможні українці у своєму прагненні до Перемоги. Це – саме вчасно! У нас немає нічого спільного з агресором”, – вважають у Марганці.

До зміни назв вулиць залучалися мешканці громади: педагоги, історики, краєзнавці, голови квартальних комітетів та ОСББ, підприємств міста, представники депутатського корпусу та виконавчого комітету. Протягом шести місяців проводилися профільні засідання комісії та голосування у соціальних мережах.

З урахуванням усіх побажань марганчан було обрано нові назви вулиць. Не перейменували поки що лише вулицю Лермонтова. Вона на особливому обліку. У зв’язку з тим, що капітальний ремонт проїжджої частини цієї міської магістралі не завершено, а вся проектно-кошторисна документація пов’язана з цією назвою, її перейменовуватимуть пізніше.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті