Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
05:15

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Хотів справити враження на дівчат: У Кривому Розі хлопець підірвав на вулиці гранату

Хотів справити враження на дівчат: У Кривому Розі хлопець підірвав на вулиці гранату

Вчора, 26 грудня, близько 21-ї години до поліції надійшло повідомлення про вибух на одній із вулиць Кривого Рогу.

На місце події прибули слідчі та вибухотехніки. Поліцейські вилучили фрагменти корпусу гранати та важіль запалу. За попередніми даними, стався вибух гранати РГД-5. Також неподалік від місця вибуху поліцейські знайшли гранату Ф-1.

Правоохоронці з'ясували, що боєприпас кинув 19-річний хлопець. За його словами, гранати він знайшов. Всі обставини злочину та походження боєприпасів поліцейські встановлять в ході досудового розслідування.

Внаслідок вибуху ніхто не постраждав.

Наразі порушника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.

Як повідомляють ЗМІ, криворізький холостяк разом з товаришами підійшов познайомитися з жінками на проспекті Південному. Додати шарму своїй промові він вирішив за допомогою гранат, які дістав з кишені. Дівчата подумали, що це муляж і завершили бесіду з чоловіками, а вже за декілька хвилин почули вибух в іншому дворі і викликали поліцію. Ще одну гранату хлопець залишив під лавкою, коли побачив авто правоохоронців.

За словами хлопця, він хотів довести жінкам, що гранати, які він знайшов в покинутій будівлі у Широкому, справжні. Тепер йому загрожує від трьох до семи років в'язниці за хуліганство.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
100
дворів запланували відремонтувати у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті