Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
11:10

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Серія книг «Історія міст та сіл Дніпропетровської області» поповнилася новим виданням

Серія книг «Історія міст та сіл Дніпропетровської області» поповнилася новим виданням

У новій книзі розкрито історію давнього села Дмитрівка Синельниківського району.

Про нове видання у Дніпропетровській обласній універсальній науковій бібліотеці розповіли таке:

«Фундатор українського бібліографічного репертуару Михайло Комаров розцінював бібліографію не лише як певний підсумок вже напрацьованого й опублікованого, а й був переконаний, що бібліографічна інформація слугує ґрунтом для відтворення об’єктивної картини сучасного стану історії, науки і культури. Родом видатний український бібліограф, книгознавець, фольклорист, просвітянин був із козацького села Дмитрівки тодішнього Павлоградського повіту (нині - Синельниківського району).

Представляємо вашій увазі черговий бібліографічний покажчик із серії "Історія міст і сіл Дніпропетровської області" про малу Батьківщину М. Комарова - сучасне село Дмитрівку, з яким також була пов'язана значна частина життя доктора історичних наук Ганни Кирилівни Швидько.

Видання містить вступну статтю авторства Ігоря Кочергіна про історію села та нарис, присвячений пам'яті Ганни Кирилівни, а також розділ "Бібліографія", що містить 160 анотованих бібліографічних описів.

Покажчик розрахований на дослідників історії села, організаторів туризму, вчителів і керівників туристичних гуртків, краєзнавців і всіх, хто цікавиться історією рідного краю».

Безкоштовно прочитати нову книгу можна за наступним посиланням.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті