Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
05:21

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Донецькому шосе у Дніпрі триває велике оновлення дощоприймальної системи

На Донецькому шосе у Дніпрі триває велике оновлення дощоприймальної системи

Комунальники Дніпра ремонтують зливову каналізацію на жвавій ділянці руху – Донецькому шосе, – аби тут не підтоплювалась вулиця.

Там відремонтують більше 300 дощоприймальних колодязів. Після ремонту комунальники Дніпра першочергово забетонують стіни. Такий крок допоможе уникнути обвалення, а також продовжить строк експлуатації колодязів. А ще – замість залізобетонних труб, які вже частково зруйновані, вкладуть понад 100 метрів пластикових.

«Також тут буде замінено 150 оглядових колодязів, а саме виконаємо часткову заміну кілець та плит, а також встановимо антивандальні люки. Цю технологію ми використовуємо вже не перший рік, і вона себе гарно зарекомендувала. Крім цього, на ділянці від Кайдацького мосту до вул. Березинської проводитимуться аналогічні роботи, там ми плануємо замінити 150 м самого каналізаційного колектору», – розповів заступник міського голови Дніпра Михайло Лисенко.
Також від Кайдацького мосту до вул. Березинської встановлять і нові ґрати. Вони здатні витримати до 40 тонн навантаження. Це важливо, адже цією ділянкою курсує габаритний транспорт.

Крім ремонту, комунальники прочистять понад 5 км зливового колектору та більш ніж 150 оглядових колодязів. До великого оновлення дощоприймальної системи місто залучило понад 10 одиниць спецтехніки та близько 30 осіб.

«Ми оновлюємо дощоприймальники та колодязі, наразі встановлюємо новенькі ґрати. На один дощоприймач нам потрібно близько двох днів. Тож працюємо», – зазначив майстер ділянки Сергій Безуглий.







Gorod.dp.ua на Facebook.


OL  (08.01.23 14:26): Филатов правльно озаботился ливненвой канализацией. Добился также хорошего состояния и хорошей работы троллейбусов, возобновил строительство метро. Відповісти | З цитатою
коммунальщики - молодцы!  (07.01.23 11:55): жаль только, что чуть позже, как и во многих других случаях, прийдет на всё готовое зелёное отребье и будет рассказывать, что это сделано благодаря им и ними, а идиоты в это поверят.
Вы же в курсе, что томос оказывается - это оказывается заслуга Зеленского, а не Порошенко? Ну абсурд же! Хотя, может, действительно заслуга Зеленского - что его тогда не было и близко, выступал перед террористами в Донецке и на корпоративах в России
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті