Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
22:10

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпровські майстри світу реалізували ще один проект у Дубаї

Дніпровські майстри світу реалізували ще один проект у Дубаї

Дніпровська фірма «Експолайт» розпочала новий рік успішним втіленням ще одного яскравого проекту в Об'єднаних Арабських Еміратах.

Міський сайт регулярно повідомляє про те, як під час війни фірма «Експолайт» займається волонтерською діяльністю, реалізує найсміливіші проекти в багатьох країнах світу та отримує за це престижні міжнародні нагороди.

Черговий сміливий та цікавий проект втілений у місті Дубаї.

Одна з грандіозних пам'яток цього бурхливого міста - величезний штучний острів Пальм Джумейра. На ньому і втілили свій проект представники фірми Експолайт. Про це розповів засновник та арт-директор цієї фірми Микола Каблука:

«НАШ ЧЕРГОВИЙ ПРОЄКТ В ДУБАЙ Нам цікаві проєкти в яких є і технологічність, і естетика. Одним з таких є новий Topor Barbershop , що знаходиться в найвідомішому штучному острові у світі Пальма Джумейра. В цьому проєкті ми врахували важливі функції освітлення інтер'єру: -розкриття об’єму та рельєфу; -посилення естетики всього дизайну; -акценти на цікавих деталях. Спеціально для цього об’єкту були використані 3 типи світильників, кожен з яких групується: зі стелі під чотирма різними кутами спрямоване розсіяне світло, ширококутове розсіяне світло зверху та розсіяне фронтальне світло від дзеркала. Ми експерементували, підбирали потужність, корегували їх не просто так. Важливо було втілити максимальну об’ємність, щоб в процесі роботи було все максимально видно як майстру, так і клієнту. Просто розсіяне світло робить об’єкт плоским, і ми його зробили, щоб не було тіней, але додали спрямоване світло, яке проявляє об’єм та рельєф, який важливо бачити при створенні зачіски. Також не менш важливим було підкреслити незвичайні фішки інтер’єру, наприклад відомих сучасних ведмедів Bearbricks. Всі елементи освітлення інтер’єру поєднані між собою за допомогою нашого хмарного сервера, який дозволяє налаштовувати автоматичні сценарії освітлення і керувати ним із будь-якої точки світу. Дякуємо архітекторці цього проєкту за приємну креативну співпрацю та за круті фотографії об’єкту. Приємно створювати у такій потужній команді та робити об’єкти з високим рівнем конкурентності в космополітичних центрах світу з України».

Фото зі сторінки Миколи Каблуки.








Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті