Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
01:24

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Правоохоронці запобігли агрорейдерству на 200 млн гривень - судитимуть мешканку Дніпра

Правоохоронці запобігли агрорейдерству на 200 млн гривень - судитимуть мешканку Дніпра

31-річна мешканка Дніпра вирішила заволодіти врожаєм одного з агропідприємств на території Красноградського району Харківської області.

У липні 2022 року жінка внесла свої підписи в графи «позикодавець» у договорах позики, нібито укладених між нею та вказаним підприємством. Цією фейковою угодою жінка передала у власність агропідприємству 48 млн гривень. Фактично грошові кошти в позику не передавались, вказані договори не укладались та нотаріально не посвідчувались.

Використовуючи підроблені документи, жінка намагалась здійснити рейдерське захоплення врожаю сільськогосподарських культур на загальну суму майже 200 млн гривень.

Проте правоохоронці встигли попередити агрорейдерство. Наразі обвинувачена перебуває під вартою.

До суду скеровано обвинувальний акт щодо неї за фактом підроблення та використання підроблених офіційних документів, за фактом замаху на шахрайство, вчиненого в особливо великих розмірах, та за фактом заволодіння майном організації шляхом вчинення правочинів з використанням підроблених документів, вчиненого за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 358, ч. 4 ст. 358, ч. 3 ст. 15, ч. 4 ст. 190, ч. 3 ст. 15, ч. 3 ст. 206-2 КК України).

На жінку чекає суд.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
років театру ДраміКом

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті