Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 15 червня 2024
14:13

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Ботанічному саду у Дніпрі потрібні руки

Ботанічному саду у Дніпрі потрібні руки

Ботанічний сад Дніпровського університету звернувся до людей про допомогу. Через відключення світла і зниження фінансування навантаження на працівників ботсаду сильно зросло. Саме тому потрібні руки і матеріальна допомога.

Фінансується на разі лише навчальний процес. Тому у Ботанічному саду при університеті пішла мова про скорочення працівників.

Площа саду – 27,5 гектарів. За всіма цими гектарами потрібен постійний догляд. Також тут – оранжерея та 3 теплиці, які потрібно підтримувати в адекватному стані. Цим займаються всього 22 працівники.

Ситуація ускладнилася через регулярне відключення світла. Аби рослини не померзли працівники ботанічного саду вимушені чергувати, топити буржуйки, щоб якось підтримувати температурний режим хоча б у теплицях. Наприклад, якщо в оранжереї впаде температура, понад 1500 таксонів рослин, серед яких 900 видів закритого ґрунту, загинуть.

Саме тому ботанічному саду потрібна ваша допомога. Роботи вистачає: потрібні руки для остеклення, обрізки. Потрібно заготовлювати землю, ґрунт, колоти та заготовляти дрова, копати компостні ями, переносити вантажі. Також є потреба в генераторі. Якщо ви маєте змогу та бажання допомогти, зателефонуйте за наступними номерами: (095) 382-21-30, (067) 366-37-64.

Раніше ми вже повідомляли, що Екзотичні рослини Ботсаду ДНУ – на межі загибелі.

Gorod.dp.ua на Facebook.


ГОРОЖАНИН  (27.01.23 10:53): Уважаемые горожане, особенно коренные !
1)Ботанический сад убыточный уже могие десятилетия!!
2)Рыба гниет с головы !
3)Управление такой территорией обязано быть профи, совместно с Киевским ботсадом и примером из мировой практики !
4)Уже были попытки "дня открытых дверей", но из за не подготовленности и слабой организации, канули в историю...
5)необходимо организовать
а) управление ботсадом
б) обустроить 2 входа
в) обустроить санузлы
г) организовать платный вход ( за разумные грн )
д) Превратить Ботсад в достопримечательность города
Відповісти | З цитатою
R.I.P.  (26.01.23 21:43): ботсаду Відповісти | З цитатою
Чёрный Блин Комом  (24.01.23 08:08): Ну раз уж руководство решило что уместнее на месте ботанического сада будет построить закрытый коттеджный посёлок для себя любимых то простые горожане здесь помочь ничем не смогут, даже с генератором, дровами и готовые дежурить круглосуточно. Відповісти | З цитатою
Володимир  (24.01.23 05:58): Из своего опыта: на протяжении многих лет именно ботсад ДГУ постоянно и круглогодично пополнялся через центры занятости желающими и нежелающими работать для получения пособия по безработице! Хамство и унижение таких людей со стороны руководства ботсада привело к тому, что в нынешней сложной ситуации никто (!) не желает сотрудничать. Из таких историй об унижениях людей можно слагать легенды. Бесплатная рабсила, да ещё за угрозу вылететь с учёта для людей, которые даже не стали получать пособия ( практикуется центрами занятости для уволенных по статье "по собственному"), это слишком нагло!! Відповісти | З цитатою
Морозенко  (22.01.23 15:09): Привлекайте студентов. За хорошие оценки они будут рады помочь. Відповісти | З цитатою
вася  (22.01.23 14:59): 22 работника и 10 начальников,пусть работают,им деньги платят.Хотят найти лохов бесплатных. Відповісти | З цитатою
Ботаническому саду  (22.01.23 09:12): Нужны мозги. Надо было давно перевести на самоокупаемость. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті