Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
14:59

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпряни візьмуть участь в Гран-Прі Португалії

Дніпряни візьмуть участь в Гран-Прі Португалії

Перший старт у світовому дзюдо у 2023 році відбудеться найближчими вихідними в Португалії. З 27 до 29 січня в Алмаді проходитиме турнір світової серії Гран-Прі. До участі в ньому заявилися команди 81 країни, і загалом це 557 спортсменів. Є в заявці збірна України: 9 чоловіків та 7 жінок.

Боротимуться на португальських татамі й дніпряни. У вазі до 73 кг це Олександр Кошляк (СК JUDO DNEPR). У вазі до -78 кг виступить бронзова призерка минулорічного чемпіонату світу Єлизавета Литвиненко (СК JUDO DNEPR). У вазі +78 кг побачимо на татамі Руслану Булавіну (СК TAIFU JUDO).

Нагадаємо, що на початку січня до Гран-Прі Португалії всі троє спортсменів готувались в Міжнародному тренувальному таборі в австрійському Міттерсіллі.

Окрім дніпрян в першому турнірі року візьмуть участь такі українські спортсмени: Артем Лесюк, Дільшот Халматов, Богдан Ядов, Каро Марандян, Владислав Казіміров, Гєворг Манукян, Антон Савицький, Яків Хаммо, Анастасія Чижевська, Анастасія Антіпіна, Наталія Чистякова, Юлія Курченко, Христина Гоман.



Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті