Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
05:38

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

«Під завалами дома ще є люди»: у Нікополі жінка жартома викликала швидку допомогу

«Під завалами дома ще є люди»: у Нікополі жінка жартома викликала швидку допомогу

22 січня 2023 року о 10 годині ранку на Нікопольську станцію швидкої допомоги надійшов виклик із приводу вибухової травми у чоловіка невідомого віку у провулку Мирний, 12 у Нікополі.

Ті, хто телефонував, також сказали, що під завалами будинку за цією адресою ще є люди.

Виклик передав на 103 черговий оператор з лінії 102. Оператор повідомив, що телефонувала жінка, яка себе не назвала, але є номер її телефону (050-666-97-06), який автоматично зафіксувався під час запису повідомлення.

За вказаною адресою негайно було вислано бригаду швидкої допомоги. Яке ж було здивування медиків, коли виявилося, що такої адреси у місті Нікополі немає, провулок Мирний є, але закінчується він 10-м номером та обстрілів за останні кілька діб там не було.

Медики повідомили про виявлені факти до диспетчерської Нікопольської станції швидкої допомоги. Диспетчери вирішили, про всяк випадок, перевірити ще вулицю Миру, яка також є у Нікополі, але й там нумерація будинків по парній стороні закінчується 10-м номером та обстрілів там останнім часом зафіксовано не було.

Кілька разів диспетчери намагалися зв'язатися по телефону, який передав їм оператор «102», із заявником, але це виявилося марною справою – ніхто не відповідав.

Перевірили диспетчери й місто Марганець, селища Вишетарасівка та Червоногригорівка, які регулярно зазнають артобстрілів з лівого боку Каховського водосховища, навіть зв'язалися з диспетчерською «103» міста Запоріжжя, але ніде не знайшли постраждалих у провулку.

"Хочеться звернутися через соціальні мережі до «жартівників», які дозволяють собі подібні жарти, роблячи фальшиві виклики служб, які працюють в вогнищах, куди прилітають артилерійські снаряди та ракети ворога з одним-єдиним запитанням: «Вам не соромно?» Хоча відповідь і так очевидна – не соромно!!! Хіба може бути соромно людині, яка шукає собі розвагу там, де горе, людська кров, біль та страждання!!!" — звернулася до мешканців Дніпропетровщини медик Валентина Марченко, яка й розповіла про цей випадок.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті