Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 10 червня 2024
21:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі підбили підсумки конкурсу імені Гончара

У Дніпрі підбили підсумки конкурсу імені Гончара

Такий літературний конкурс проводиться у нашому місті вже 20 років.

Серед його лауреатів минулих років – чимало відомих письменників та поетів. У 2022 році через Велику війну конкурс проходив у особливих умовах. Нападу рашистів та героїзму українського народу було присвячено переважну більшість робіт номінантів.

Про підсумки конкурсу та атмосферу нагородження переможців розповів голова Дніпропетровської обласної організації Національної спілки письменників України Фідель Сухоніс:

«Нині нам усім так бракує чогось піднесеного і святкового.

А тому хочеться щиро подякувати НТУ «Дніпровська політехніка» за гарно проведену імпрезу - віншування володарів Відзнаки імені О. Гончара за 2022 рік.

Було цікаво, затишно, гостинно і щиро.

Впродовж 19 років учасниками конкурсу ставали письменники, журналісти, науковці та громадські активісти. Цього річ володарями традиційної щорічної відзнаки стали: Віра Боднарук (США), Ірина Ващук (Канада), Володимир Могучий (США), Олена Молошна (Україна), Євген Безус (Україна), Василь Колодій (Україна), представники ГО "Офіс на Банковій" (Україна).

Особливо прикметно й зворушливо, що цьогоріч серед лауреатів - професорка ФМК Ірина Цуп’як та колишній студент НТУ " Дніпровська політехніка Рашад Тагієв. Побажання подальших успіхів отримали від заслуженого журналіста України, відомого краєзнавця Миколи Чабана.

А присутність серед нагороджених капелана Василя Колодія та письменника Євгена Безуса надала зібранню особливої духовності. Одне слово, зібрання справді гарних людей.

До нових зустрічей!».

Фото зі сторінки Фіделя Сухоніса.








Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті