Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 16 травня 2024
04:41

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На блокпості затримали дніпрянина з наркотиками: чоловік намагався дати хабар

На блокпості затримали дніпрянина з наркотиками: чоловік намагався дати хабар

За непритягнення до кримінальної відповідальності за перевезення наркотиків чоловік намагався дати хабар правоохоронцям.

5 лютого близько 11:20 на одному з блокпостів у Павлоградському районі поліцейські зупинили автомобіль «ЗАЗ» під керуванням 40-річного жителя м. Дніпро. В ході огляду у чоловіка виявили п’ять сліп-пакетів з кристалічною речовиною. Під час документування злочину чоловік намагався дати поліцейським 5 тис. гривень хабаря, щоб уникнути кримінальної відповідальності. Для фіксування злочину на місце події викликали слідчо-оперативну групу Павлоградського районного відділу поліції.

Вилучене направили на експертне дослідження. Правопорушника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

6 лютого слідчим за погодженням із окружною прокуратурою чоловіку повідомили про підозру за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі), а також за ч. 1. ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Дніпра на 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті