Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
07:07

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У багатоповерхівці на вул. Калиновій відремонтували дах

У багатоповерхівці на вул. Калиновій відремонтували дах

9 лютого директор департаменту житлового господарства міської ради Владислав Грицай перевірив закінчення поточного ремонту покрівлі у багатоповерхівці на вул. Калиновій.

«Ремонт виконаний із сучасних матеріалів, завдяки яким можна виконувати роботи цілий рік. Ремонтні бригади закінчили роботи раніше графіка, тобто менш ніж за два тижні. Загалом тут укладено понад тисячу квадратних метрів руберойду. Усе зроблено як годиться», — сказав Владислав Грицай.
Водночас представник підрядної організації Євген Корсун додав:
«Улаштували руберойд у два шари, відремонтували примикання, димовентиляційні канали та ліфтові приміщення. Гарантія на матеріал не менш ніж 10 років, але за правильної експлуатації та відсутності пошкодження цей термін може бути набагато більший».



Gorod.dp.ua на Facebook.


Вася  (09.02.23 17:42): А если на крышу прилетит что-то? Кто разрешил делать работы в военное время? Лучше бы военным ништяков отправили. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті