Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
06:02

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі рятувальники закликали людей не виходити на тонку кригу та бути обережними, натрапивши на підозрілий предмет

У Дніпрі рятувальники закликали людей не виходити на тонку кригу та бути обережними, натрапивши на підозрілий предмет

З настанням морозів, все більше дорослих вирушає на зимову риболовлю, а дітей на льодові забави. Звісно, активне дозвілля це завжди позитив, але обравши його, варто знати правила безпеки.

Тому, 10-го лютого інспектори відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Дніпровського районного управління Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області провели профілактичні бесіди з населенням поблизу водойми на території Самарського району міста Дніпро.

Рятувальники нагадали людям алгоритм дій на випадок, якщо провалилися під кригу, вказали номери виклику екстрених служб та закликали не дозволяти дітям самостійно відвідувати замерзлі водойми.

Також, сьогодні надзвичайники поспілкувалися на тему вибухонебезпечних предметів з мешканцями у Новокодацькому та Амур-Нижньодніпровському районах міста Дніпро.

Фахівці ДСНС розповіли, що категорично заборонено наближатися до підозрілих предметів, переносити їх, користуватися поруч із ними мобільними пристроям. Єдиним вірним алгоритмом дій є – відійти на безпечну відстань і лише тоді викликати рятувальників.

Щоб якомога більше людей дізналися про потенційну небезпеку, фахівці ДСНС розміщували плакати на протимінну тематику в місцях масового перебування людей.





Gorod.dp.ua на Facebook.


Да уж  (11.02.23 13:22): Это как нарко-та или зомби. Закликання до ... . вообщем в никуда. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті