Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 17 травня 2024
08:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

На Дніпропетровщині рятувальники та правоохоронці провели рейдовий об’їзд місць скупчення любителів зимової риболовлі

|«« «« »» »»|

З початку року на території Дніпропетровської області зафіксовано 10 нещасних випадків на водних об’єктах, під час яких загинуло 7 людей, з яких 2 дитини, та врятовано 45 людей, з яких 1 дитина.

Так як зима вже завершується і стовпчик термометра підіймається все вище, зменшується й товщина криги, що може призвести до небезпечних наслідків, особливо для любителів підлідної риболовлі. Для однієї людини безпечним вважається лід синюватого або зеленуватого відтінку, товщиною більшою за 7 см. Для групи людей безпечним є лід товщиною не менше, ніж 15 см.

Рятувальники наголошують, щоб ні з ким не трапилося лиха, потрібно обережно поводитись на льоду.

Тож, сьогодні рятувальники та поліцейські Кам’янського району, поблизу міст Кам’янське та Верхньодніпровськ, провели спільний профілактичний захід, аби попередити місцевих рибалок про небезпеку тонкої криги. До заходу, також, долучились місцеві представники засобів масової інформації.

За допомогою гучномовців та листівок, надзвичайники та правоохоронці закликали громадян утриматися від виходу на лід, адже зараз це може бути дуже небезпечно!

Gorod.dp.ua на Facebook.


???  (24.02.23 23:14): За февраль уже в третий-четвертый раз МЧС сообщает о своей "работе" - предупреждает суицидников. А это время-бензин-отвлечение персонала от более важных работ. И на кого??? Больных на голову. Не кидайте в меня тапки - пусть тонут. Честно. Они что, малыши 5- 8 -12 лет, ещё в полной мере не осознающих об грозящей опасности. Нет, взрослые и всё понимающие. Это просто выпендреж полоумных. Потому и сказал резко - если будут тонуть, то не спасайте их. Или штраф-компенсация за спасение. Тысяч 150 грн. С КАЖДОГО. Как минимум. ))) Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Вася  (24.02.23 21:42): Делать н е х у й
лучше бы делом занялись
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті