Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
02:17

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Хочу захистити своїх дітей. Боротимуся за їхнє світле майбутнє – доброволець бригади Гвардії наступу Валерій

Хочу захистити своїх дітей. Боротимуся за їхнє світле майбутнє – доброволець бригади Гвардії наступу Валерій

Один із добровольців Гвардії наступу – Валерій з Кам’янського. Він записався до бригади «Кара-Даг». Воліє звільняти українські території та боротися за краще майбутнє для своїх дітей.

Доброволець з Кам’янського Валерій працював на кондитерській фабриці та на м’ясокомбінаті. А раніше проходив військову службу у десантно-штурмовому батальйоні у Миколаєві. За спеціальністю – гранатометник. Каже: хоче бути корисним і допомогти своїй країні.

«Я склав присягу українському народу. Тому не можу десь там відсиджуватись. Знайомі зараз ризикують життям під Бахмутом за свободу. І я хочу назавжди прогнати окупантів з нашої землі», – каже Валерій.

Коли розпочалося повномасштабне вторгнення, був на роботі. Спочатку не повірив у те, що сталося.

«Війна у центрі Європи у ХХІ столітті… Якби сказали раніше – не повірив би. Сподівався на здоровий глузд північного сусіда. Та дарма. Хотів записатися до територіальної оборони, але місць не було», – розповів чоловік.

Про Гвардію наступу дізнався з інтернету. Побачив оголошення та вже наступного дня подав заявку. Каже: пішов добровольцем, щоб захистити своїх близьких.

«У мене двоє дітей. Вони залишились вдома – вірять в ЗСУ та в Україну. Буду боротися за їхнє світле майбутнє», – сказав чоловік.

А ще – щоб помститися росіянам за військові злочини, додав він.

«Попри все хочу звільнити наші території і помститися за зруйновані життя невинних українців. Ракетні удари по критичній інфраструктурі, по житлових будинках… Нестерпно усвідомлювати, скільки людей постраждали від рук російських злочинців. Серце розривається», – сказав Валерій.

До Гвардії наступу запрошують вмотивованих та завзятих добровольців. Тих, хто бажає звільняти українські землі та наближати перемогу. Загалом набирають 8 бригад: «Сталевий кордон», «Червона калина», «Лють», «Рубіж», «Спартан», «Кара-Даг», «Буревій», «Азов». Записатися можна у ЦНАПах або подати заявку на сайті storm.mvs.gov.ua.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
років готелю «Асторія»

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті