Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 03 червня 2024
14:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

За місяць енергетики повернули світло у домівки 67 тисяч родин Дніпропетровщини, знеструмлені через обстріли

За місяць енергетики повернули світло у домівки 67 тисяч родин Дніпропетровщини, знеструмлені через обстріли

Протягом лютого аварійно-відновлювальні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі повернули електропостачання у понад 67 тисяч домівок*, що були без світла через пошкоджені обстрілами лінії та енергоб’єкти. Фахівці приступають до робіт відразу коли отримують дозвіл від ЗСУ та ДСНС. Мета – забезпечити села та міста електроенергією, що необхідно для нормального життя мешканців регіону.

З початку повномасштабної війни енергетики ДТЕК відновили електропостачання майже для 814 тисяч родин області.

Дніпропетровщина продовжує зазнавати регулярних ворожих атак з окупованих територій, що призводить до пошкоджень енергоінфраструктури та знеструмлення мешканців в північнній частині регіону. За останній місяць аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі відновили електропостачання для більш ніж 67 тисяч родин, що залишилися без електрики через бойові дії.

Фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі відновлюють світло одразу, як отримують дозвіл від Збройних сил України та Державної служби України з надзвичайних ситуацій. З початку повномасштабної війни енергетики повернули електроживлення у понад 875 тисяч домогосподарств Дніпропетровської області.

Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Наші фахівці готові приймати ваші звернення через дистанційні канали обслуговування: сайт, соцмережі, контакт-центр +38 (056/066/067/063) 790-99-00, 0-800-301-497, чат-боти Viber та Telegram, Viber-канал інформування «ДТЕК info ДНЕМ».

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті